Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa Keppihevostalli P&P:n kotisivuille.

UUDET SIVUT : http://www.freewebs.com/ppkeppihevostalli/

sekä uusi sähköposti osoite: keppihevostallipp@luukku.com

TÄMÄ SIVUT JÄÄVÄT TÄNNE , KÄYN TÄÄLLÄ JOSKUS PÄIVITTELEMÄSSÄ MUTTA UUDET SIVUT ^^. SINNE SITTEN! :)

_____________________________________________

Tervetuloa Keppihevostalli P&P:n kotisivuille! Keppihevostalli P&P sijaitsee Länsi-Suomessa. Tallimme on yksityistalli , jossa on tällä hetkellä 6 hevosta. Pidämme tunteja aina parikertaa viikossa. Tallimme on perustettu Maaliskuussa 2008.

Keppihevostalli P&P:ssä on kaksi kenttää , koulu-ja estekenttä este kalustoineen ,  upeat ja monipuoliset maastot ja maneesi. 

Tallillamme järjestetään kisoja , leirejä ja tunteja. Toivon , ettei kukaan ota mallia tekemistäni varisteista , vaan otta mallia , vaikka oikean hevosen varusteista ,  niin kuin minäkin otan.

Ei nyt ruveta enempää hirnumaan , ole hyvä ja mene tutkimaan sivujani. Muista jättää kavion jälkesi vieraskirjaan. Muistathan 2 tärkeää sääntöä: SIVUILLAMME EI SAA MAINOSTAA MITÄÄN , JA KOPIOIMINEN ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY!

TERVETULOA!

T: Polle+Kepparit.

___________________________________________

                                             Copyright

Tallini kotisivuilta kuvien, tekstien tai muun materiaalin kopioiminen esimerkiksi vaikka omille kotisivuilleen on lain nojalla ehdottomasti kielletty. Mikäli löydän kirjoittamiani tekstejä, ottamiani kuvia tai muuta omaa materiaaliani - vaikka tuon esimerkin mukaan - sivuiltasi, en vastaa seurauksista. On mahdollista että saat sakot, tai että palveluntarjoajasi sulkee tunnuksesi tai muuta vastaavaa.

Kuvat © Polle

Tekstit © Polle

©2019 Keppihevostalli P&P Keppareita vuodesta 2008! - suntuubi.com